Šermíři chytají bronz u jezera Most až na parťáka Čupra. Musel jít do práce!

Olympijský festival
Olympijský festival
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Pobláznili národ senzačním výkonem na olympijských hrách, kde senzačně vybojovali bronz. Šermíři Jiří Beran, Michal Čupr, Martin Rubeš a Jakub Jurka toho od zisku medailí moc nenaspali. Slavili v Českém domě v Paříži, ale i v neděli po návratu do Česka na Olympijském festivalu u jezera Most. Jen čtvrtý z hrdinů Michal Čupr musel v pondělí brzy ráno do práce.

Užili si to. Oslavy šermířů byly velkolepé a vyvrcholily nedělním přivítáním na Olympijském festivalu u jezera Most. „Bylo to senzační a jsme za takové úžasné přivítání moc rádi. Je to tady v Mostě super,“ řekl kordista Jiří Beran, který se společně s Jakubem JurkouMartinem Rubešem v pondělí dopoledne opaloval na lehátkách u jezera Most, kde společně s Bárou Špotákovou natáčeli pro Českou televizi minipořad Minuty z Olympijského festivalu.

Vítání bronzových kordistů na olympijském festivalu u jezera Most!

Jedno lehátko ale zůstalo volné. Chyběl bronzový hrdina Michal Čupr, který musel v pondělí brzy ráno odjet z Mostu do práce v Teplicích. „Michal je fyzioterapeut a teď v Teplicích má už za sebou tak třetího klienta,“ smál se Beran. Po práci se ale Čupr ke svým kamarádům zase připojí a oslavy budou pokračovat na Olympijském festivalu.

líbil se ti článek?