Jágr, Neumannová, exhibice i koncerty. V rámci Olympijského festivalu proběhl ČEZ Energy Fest

Olympijský festival
Olympijský festival
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Štafeta na paddleboardech, trénink lukostřelby nebo turnaj v beachvolejbalu? Na Olympijském festivalu u jezera Most žádný problém! Tentokrát si aktivity vyzkoušeli hokejista Jaromír Jágr, tenistka Barbora Strýcová, běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová nebo třeba vodní slalomář Vít Přindiš. A to není všechno!

Ambasadoři aplikace EPP dorazili na Olympijský festival ve čtvrtek 8. srpna. „Místní jezero mě nadchlo a závidím vám ho tady. Voda je nádherná a já mám k vodě blízko. Takže paddleboard byl nejvíc,” komentovala Kateřina Neumannová. „Souhlasím s tím, že jezero je moc krásné. Navíc jsou tady všechna ta sportoviště, na kterých si děti můžou jednotlivé sporty vyzkoušet,” přitakal Jaromír Jágr.

Oba se také shodli na tom, že atmosféra v areálu je jedinečná. „Pro ty, kteří nemůžou být v Paříži, je Olympijský festival úžasnou příležitostí, jak sdílet olympijskou myšlenku. A když sem rodiče přivedou děti, aby si vyzkoušely sporty, tak jim třeba večer řeknou, že by se chtěly některému ze sportů začít věnovat vážně a chodit třeba do oddílu,” podotkla olympijská vítězka z Turína. „V televizi sleduju sporty, které jsem nikdy neměl možnost si zahrát, a právě proto jsem si dnes chtěl vyzkoušet lukostřelbu. A také jiné sporty. Je to tady skvělý zážitek,” dodal hokejista.

Společně pak předali šek pro Českou olympijskou nadaci v hodnotě 201 980 Kč. Tato částka se vybrala na handbicích v areálu a rovněž v aplikaci EPP - Pomáhej pohybem.

Zmizela Eiffelovka z Olympijského festivalu!

Vedle nich mohli návštěvníci v rámci ČEZ Energy Festu u jezera Most potkat také volejbalisty VK ČEZ KARLOVARSKO i hokejisty HC RYTÍŘI KLADNO. A kromě sportování si navíc vychutnali i koncerty zpěvaček Debbie, Lenny a také kapely Slza.

líbil se ti článek?