Rozproudí vás! Mrkněte se na video a dejte se na ODM do tance jako Štěpán s Lu

ODM 2024
ODM 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Šlo jim to skvěle! Atletka Lurdes Gloria Manuel, přezdívaná Lu, a fotbalista Štěpán Šebrle společně předvedli fandící taneček DAP pro Olympiádu dětí a mládeže 2024, která startuje 23. června v Jihočeském kraji. DAP si můžete vyzkoušet i vy a rovnou se při něm natočit speciální 360° kamerou v Olympijském domě na Výstavišti v Českých Budějovicích v prostoru Kinder Joy of moving. Video pak sdílejte kamarádům.

Atletka Lu, která letos bude reprezentovat Česko na hrách v Paříži, se Olympiády dětí a mládeže zúčastnila hned dvakrát. Kromě závodů si pamatuje i na tradiční součást akce – fandící taneček. „S kamarádkami jsme tehdy tancovaly DAP a moc ráda na to vzpomínám. Letošní taneček je zajímavý a určitě to bude všechny bavit,“ prozradila Lu, která žije a trénuje v Táboře, kde se letošní ODM také uskuteční.

„Jsem šťastná, že se bude závodit v našem kraji i v mém městě. Je to super akce jak pro závodníky, tak i pro fanoušky,“ řekla osmnáctiletá atletka.

Tanečním parťákem Lu je fotbalista Štěpán Šebrle. Jeho sestra Kateřina závodila na ODM 2019 na trati 60 metrů překážek a vybojovala stříbrnou medaili. Táta Roman, olympijský vítěz v desetiboji, moderoval v roce 2023 zahájení ODM v Královéhradeckém kraji. A nyní se do projektu Olympiády dětí a mládeže zapojil i Štěpán.

„Těším se na to moc, že s Lu roztančíme celou Olympiádu dětí a mládeže. Když se ségra tenkrát vrátila z ODM, tak ho doma taky tancovala. Teď se mi ale smála, že u toho vypadám tragicky, když jsem DAP trénoval. Myslím si, že jsem to ale zvládnul na moje poměry dost dobře,“ těšilo Štěpána, který často tančí ve fotbalové šatně, když se svým týmem Duklou Praha zvítězí.

Tak co, jdete do toho, a natočíte se u letošního DAP fandícího tanečku? Kromě toho si můžete v chillout zóně Kinder Joy of moving zahrát mini stolní tenis a fotbálek.

líbil se ti článek?