Známe všechny reprezentanty! Podívejte se, kdo jede na Olympiádu dětí a mládeže 2024

ODM 2024
ODM 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Místo konání, datum akce a počet sportů už známe dlouho. Pojďme se ale podívat, kdo bude na Olympiádě dětí a mládeže 2024 v Jihočeském kraji od 23. do 27. června reprezentovat váš kraj.

Na největší multisportovní akci pro mládež v České republice se letos nominovalo na 3395 sportovců ve věku od 14 do 18 let ze všech 14 krajů naší země. V Českých Budějovicích, Táboře nebo Hluboké nad Vltavou se utkají v 78 disciplínách ve 20 sportech a na 27 sportovištích.

Kdo bude váš kraj reprezentovat v plážovém volejbale, fotbale, jachtingu, softbalu... zkrátka ve všech sportech, zjistíte ZDE.

Tito mladí sportovci zažijí na Olympiádě dětí a mládeže atmosféru podobnou té, která je na velkých olympijských hrách. Už slavnostní zahájení v neděli večer 23. června v Českých Budějovicích bude velkolepé.

Nebude chybět nástup sportovců, zapálení ohně či vztyčení olympijské vlajky. A dojde i na vystoupení zpěváka Adama Mišíka a proběhne koncert Jihočeské filharmonie. Celý večer ukončí unikátní multimediální show Circles.

Sportovci, ale i fanoušci se tak mají na co těšit hned od prvního dne Olympiády dětí a mládeže 2024.

líbil se ti článek?