S JOHNNY SERVIS až do LA 2028! Společnost prodlužuje spolupráci s Českým olympijským výborem

JOHNNY SERVIS
JOHNNY SERVIS
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Už devět let JOHNNY SERVIS spolu s Českým olympijským výborem pomáhá rozhýbávat tisíce lidí po celé České republice a šířit olympijské hodnoty i radost z pohybu. K tomu navíc přidává kompletní servis pro sportovní akce včetně Olympijských festivalů nebo aktivit v Českém domě během olympijských her. A tohle všechno rozhodně nekončí. Síly obě společnosti spojily v roce 2016 a ke dvěma olympijským cyklům přibude i třetí, spolupráci totiž prodloužily až do roku 2028.

„Partnerství s JOHNNY SERVIS nevnímáme jenom v rámci zajištění zázemí akcí a projektů Českého olympijského výboru, ale především nám tato spolupráce umožňuje podpořit aktivní způsob života u všech věkových kategorií,“ říká předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval a dodává: „Vážíme si toho, že jsme spolupráci prodloužili až do roku 2028, kdy proběhnou olympijské hry v Los Angeles.“

Vzájemná součinnost obou společností má mnoho podob. V době pandemie covid-19 neviděli senioři z domovů důchodců své blízké dlouhé týdny. Dojemná shledání jim však umožnil Olympijský setkávač – jednoduše upravená mobilní kancelář od JOHNNY SERVIS na kolečkách přepažená plexisklem a vybavená mikrofony i čističkou vzduchu. Původně měl sloužit k propagaci olympijských hodnot a vzdělávání dětí při Olympijských festivalech, jenže ty byly stejně jako olympijské hry v Tokiu odloženy na rok 2021. A tak několik měsíců spojoval rodiny, než se proměnil v Olympijskou zónu EDA. Ta zábavným a interaktivním způsobem seznamuje děti s myšlenkami olympismu, inspiruje je k životu podle olympijských hodnot a poskytuje jim základní informace o olympijských hrách.

„Jsme hrdí, že můžeme být věrným partnerem českých olympioniků a jejich olympijského výboru. Dává nám to smysl nejen díky široké nabídce našich produktů, které účastníkům sportovních akcí zvyšují komfort péče o osobní hygienu a poskytují další servis. Je to pro nás i výzva, kdy neustále hledáme individuální řešení pro potřeby ČOV. Skvělým příkladem je i letošní edukační zóna se speciálně upraveným kontejnerem na Olympijském festivalu v Mostě,” říká Matthew V. Duras, generální ředitel společnosti.

Vlajky vlají, Eiffelovka stojí

Na Olympijském festivalu navíc přispěla společnost JOHNNY SERVIS zajištěním komplexního zázemí včetně mobilních toalet ke spokojenosti více než milionu návštěvníků. Na T-Mobile Olympijském běhu pomohla zase rozhýbat statisíce běžců. Kilometry mobilního oplocení i stovky toalet JOHNNY SERVIS byly použity také u dalších projektů, jako je například Olympiáda dětí a mládeže či Český dům.

líbil se ti článek?