Připravte se na olympijské léto! Kde všude sledovat olympijské hry?

Paříž 2024
Paříž 2024
2 Minuty čtení
2 Minuty čtení

Olympijským během to všechno teprve začalo! V červnu jsme pokračovali v Českých Budějovicích velkolepým zahájením Olympiády dětí a mládeže a následným čtyřdenním kláním téměř 4000 mladých sportovních talentů po celém Jihočeském kraji. A pak už jen odpočítávání do 26. července, kdy proběhne zahájení toho nejočekávanějšího sportovního svátku – olympijských her v Paříži. Mrkněte, kde všude můžete sledovat napínavé dění v srdci Francie, fandit a sdílet zážitky se svými přáteli, ať už jste v Praze, u jezera Most nebo přímo v Paříži.

Olympijská aplikace

Olympijská aplikace je tím nejlepším způsobem, jak mít všechno dění z olympijského týmu jako na dlani. Zákulisí, nejnovější videa, program s výsledky, živé přenosy, podcasty, soutěže a spousta dalšího. Stáhni si zdarma aplikaci Olympijský tým a užij si olympiádu na maximum. Prostě stahuj!

Czechteam.tv a sociální sítě

Olympijská televize czechteam.tv přináší i letos z Paříže exkluzivní obsah pro všechny sportovní fanoušky. Těšte se na unikátní videa ze zákulisí příprav, originální pořady i živé přenosy. A nezapomeňte sledovat Český olympijský tým také na sociálních sítích. Najdete nás jako @olympijskytym na všech platformách - Facebooku, Instagramu, YouTube, platformě X i TikToku.

Pravda, nebo lež? Čeští vlajkonoši zakryli slavnou pařížskou budovu

Olympijské festivaly

Jedinečnou olympijskou atmosférou to bude od 26. července do 11. srpna žít  také na Olympijském festivalu u jezera Most. Vyzkoušíte si zde víc jak 50 sportů, zafandíte našim olympionikům nebo je dokonce přivítáte osobně přímo na festivale při příjezdu z Paříže. Jeden den určitě stačit nebude, tak si rovnou kupte noc v Olympijském kempu a vstupenky dostanete zdarma. Více informací na webu Olympijského festivalu.

Český dům v Paříži

Český dům je tím nejlepším místem, kde zažít olympijské hry mimo sportoviště. Více než 100 českých sportovců a 17 dní plných životních zážitků. Buďte i vy v centru dění, bavte se a fanděte ze samotného srdce olympiády, protože program bude nabitý od prvních minut. Jeden za všechny, všichni za jednoho není jen symbolické heslo, ale myšlenka, která se v Paříži stane skutečností. A vy u toho nemůžete chybět. Vstupenky jsou dostupné už nyní na webu Českého domu.

Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál

Sledovat stopu českých sportovců v Paříži i další zajímavé zahraniční příběhy a výkony budou také Česká televize a Radiožurnál Sport. Ten bude prakticky celý den vysílat přímé přenosy, reportáže a o olympiádě bude hodně slyšet také na nejposlouchanější rozhlasové stanici v Česku na Radiožurnálu.

Česká televize má v rámci olympijského vysílání ambici pokrýt veškeré závody a zápasy, v nichž se představí čeští olympionici. Zachytí také většinu medailových soubojů, a nabídne tak více než 320 hodin přímých přenosů doplněných o záznamy, rozhovory, reportáže a vstupy přímo z dějiště her.

líbil se ti článek?