Každý čtvrtek máte šanci! Vyberte si z nových vstupenek na olympijské hry a navštivte i Český dům

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Sháníte vstupenky na olympijské hry v Paříži? Vyplatí se nezapomenout, že organizátoři pravidelně každý čtvrtek v 10 hodin dopoledne dávají do prodeje nové vstupenky na různé sporty. A stále můžete zakoupit i vstupenky do Českého domu v Paříži, které rychle mizí. Tak honem, než bude pozdě.

Už 26. července vypuknou olympijské hry v Paříži a potrvají do 11. srpna. Pokud se chcete osobně zúčastnit největší globální akce planety, neváhejte s nákupem vstupenek. Organizátoři každý čtvrtek od 10:00 pouští do prodeje vstupenky v ceně od 15 eur.

Kromě sportů jako je plážový volejbal, tenis, atletika, vodní slalom nebo judo, je možné si pořídit i vstup na slavnostní zahájení her či medailové ceremoniály. I tentokrát bude prodej probíhat výhradně na oficiálních prodejních webových stránkách tickets.paris2024.org. Dostat se můžete i na dosud vyprodané disciplíny.

Paříž 2024: Na co se těšit?

Pokud se chystáte do Paříže, nezapomeňte navštívit i Český dům, do kterého se vyplatí přijet za olympijským zážitkem i bez vstupenek na samotné soutěže. Český dům v parku La Villette nabídne setkání se sportovci, sledování přenosů i spoustu další zábavy ve výjimečné atmosféře francouzského kabaretu. Zahraničním návštěvníkům představí i českou kulturu a umění. A samozřejmě nebude chybět české pivo.

Vstupenky na nejlepší fanouškovský zážitek v Paříži už jsou v prodeji a pořídit je můžete ZDE.

🥳 NAVŠTIVTE ČESKÝ DŮM V PAŘÍŽI! 🇫🇷
(2:11)

NÁŠ TIP NA ZÁVĚR! Nezapomeňte si včas rezervovat ubytování v Paříži, které rychle mizí. Mrkněte třeba na nabídky od olympijského partnera Airbnb a bookněte si ubytování dostatečně v předstihu. Rezervovat teď.

 
líbil se ti článek?