A je to tady! Kde můžete sledovat Olympiádu dětí a mládeže 2024?

ODM 2024
ODM 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Největší multisportovní akce pro mládež v Česku, Olympiáda dětí a mládeže, startuje již 23. června. Nenechte si ujít velkolepé slavnostní zahájení a skvělé výkony mladých sportovců z celé země, které můžete sledovat na ČT sport a czechteam.tv.

Zahajovací ceremoniál ODM 2024

Zahajovací ceremoniál vypukne v neděli 23. června v Českých Budějovicích u řeky Vltavy a můžete ho živě sledovat od 18:30 na kanálu České televize ČT sport, na czechteam.tv, ale i na sociálních sítích Olympiády dětí a mládeže či v Olympijské aplikaci, kde najdete i veškerý program akce.

Od pondělí 24. června pak na ČT sport i platformě ČT sport+ poběží do 27. června živé přenosy z vybraných závodů a zápasů Olympiády dětí a mládeže včetně studií s televizními experty. Všechny streamy najdete na czechteam.tv nebo v naší mobilní aplikaci Olympijský tým. Videa, fotky, výsledky, články, zkrátka souhrn toho nejlepšího najdete na webu olympijskytym.cz/odm i v aplikaci Olympijský tým.

Pochodeň ODM 🔥

🔥 Představujeme vám novou pochodeň, která ponese olympijský oheň na letošní Olympiádě dětí a mládeže. 🔥 Přijďte se na ni podívat už tuhle neděli 23. června do Českých Budějovic. 👋

Zveřejnil(a) Olympiáda dětí a mládeže dne Pondělí 17. června 2024

Olympiádu dětí a mládeže sledujte i na Facebooku, Instagramu, TikToku. Sdílejte vaše fotky a videa na sociálních sítích a označujte nás. Třeba vaše zážitky přesdílíme dál!

Instagram Olympiády dětí a mládeže

Facebook Olympiády dětí a mládeže

Instagram Českého olympijského týmu

Facebook Českého olympijského týmu

TikTok Českého olympijského týmu

YouTube Českého olympijského týmu

líbil se ti článek?