Top 5 nejsledovanějších olympioniků na sítích

Paříž 2024
Paříž 2024
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Sportovci patří většinou mezi slavné osobnosti a v dnešní době je logické, že jsou i aktivní na sociálních sítích. Sdílí tam své dojmy ze závodů, z tréninku i příběhy ze svého osobního života. Inspirují své fanoušky a nechávají je nahlédnout pod pokličku života vrcholového sportovce. Někteří členové české olympijské výpravy pak mají na svých sítích veliké množství sledujících.

Ondřej Cink

ONDŘEJ CINK | Moje poslední olympiáda

Cyklista, jehož doménou jsou horská kola, je populární v Česku i v zahraničí. A tak má dobrá čísla i na sociálních sítích. Na instagramu ho sleduje skoro 50 tisíc lidí. Pokud chcete zažít horskou cyklistiku z první ruky, sledujte ho zde.

Barbora Seemanová

BARBORA SEEMANOVÁ | Varhánky se mi nedělají

Bára je nejúspěšnější českou plavkyní posledních let. Plavání je pak ve světě velice sledované odvětví a odráží se to i na Bářině instagramu. Má na něm přes 57 tisíc sledujících. Chcete vidět zajímavé fotky z plaveckého bazénu? Sledujte zde.

Lukáš Krpálek

LUKÁŠ KRPÁLEK | Zlata mám v trezoru

Lukáš je v Česku ikonou. Vyhrál dvě olympiády, má vlastní akademii a inspiroval tisíce lidí k tomu, aby začaly aktivně sportovat. A to vše i díky svým sociálním sítím, na kterých je veliké množství jeho fanoušků. V součtu více než 98 tisíc. Ještě našeho „obra“ nesledujete? Můžete zde.

Tenistky

KAROLÍNA MUCHOVÁ | Chci vydat písničku

Český tenis je plný hvězd. Naše hráčky pravidelně atakují poslední kola grandslamových turnajů. A také jsou velice populární v zahraničí. Jsou to superhvězdy světového formátu a jejich sociální sítě jsou toho důkazem. Olympijský vítězka Kateřina Siniaková má na instagramu 128 tisíc sledujících. Wimbledonská šampionka Barbora Krejčíková 143 tisíc. Nejsledovanější českou teniskou je pak Karolína Muchová se 160 tisíci followery.

Adam Ondra

Adam Ondra má nakročeno do finále

Adam, ten hraje na sítích úplně vlastní ligu. Je globální superstar jednoho z nejvíce se rozvíjejících sportů světa  - sportovního lezení. A Adam svou vášeň neprovozuje pouze na umělých stěnách, ale také na skalách. Lezecká komunita je pak obrovská. Na svém instagramu tak Adam má jeden milion sledujících! A v této oblasti je v rámci naší výpravy jasným vítězem.

líbil se ti článek?