Prodej vstupenek na hry v Miláně a Cortině odstartuje v únoru. Registrovat se můžete už teď!

Milán a Cortina 2026
Milán a Cortina 2026
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Nejen Milán a Cortina d’Ampezzo, ale také Val di Fiemme, Bormio, Anterselva nebo Livigno. Tam všude budou sportovci v únoru 2026 bojovat o olympijské medaile. A s odpočtem roku do her odstartuje také prodej vstupenek na všechna sportoviště. První vlna proběhne formou slosování, do kterého je potřeba se zaregistrovat. To je možné už teď, a to až do ledna 2025. V březnu pak bude následovat spuštění prodeje lístků na paralympijské hry. Tak to nepropásněte a pojďte se rovnou přihlásit o svoji šanci!

Jak na to? Postup je jednoduchý! Zde stačí vyplnit krátký formulář, kterým se zaregistrujete. Pak už jen budete čekat na mail s informací, že jste na řadě. Maily registrovaným osobám přijdou v lednu, těsně před únorovým zahájením prodeje. Každému bude náhodně přiřazeno časové okno dlouhé 48 hodin, v němž bude moci vstupenky přednostně zakoupit.

V rámci registrace na slosovací platformě budou navíc zájemci zařazeni také do digitální komunity fanoušků Fan26. Žádná důležitá informace jim tak už neunikne.

Pokud slosování nestihnete, zbylé vstupenky na olympijské i paralympijské hry se do volného prodeje uvolní v dubnu. V každé fázi budou lístky k mání na oficiálních stránkách prodeje. Žádná jiná platforma nemá k prodeji oprávnění. Výjimkou je On Location – oficiální poskytovatel hospitality balíčků, které mimo jiné zahrnují také vstupenky.

líbil se ti článek?