Co dál? Program Athlete365 pomáhá sportovcům po ukončení kariéry i olympionikům pro Paříž

Komise sportovců
Komise sportovců
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Uvažujete o tom, co dál po profesionální kariéře? Program Athlete365 Career+ od Mezinárodního olympijského výboru vám může pomoci na cestě za úspěchem i mimo sportoviště a poskytnout mnoho cenných rad. Od roku 2005 podpořil více než 56 000 sportovců po celém světě a být mezi nimi můžete i vy.

Athlete365 Career+ nabízí poradenství pro každého připravené na míru, workshopy, mentoring a spoustu dalšího. Zjistíte jak skloubit sport se vzděláním, zvýšíte své šance na úspěch v zaměstnání, najdete impulz k vlastnímu podnikání nebo třeba zapracujete na rozvoji svých schopností a dovedností. Podrobné informace naleznete zde.

Jedete do Paříže?

Zastřešující program Athlete365 jako takový pomáhá také sportovcům v přípravě na nadcházející olympijské hry v Paříži. Pokud chcete získat rady, nástroje i další služby a výhody, které vám pomohou připravit se na největší sportovní akci na světě co nejlépe, zaregistrujte se zde.

Jako členové získáte například vaše olympijské fotky z Getty Images, budete se moci spojit s rodinou a přáteli ihned po skončení olympijské soutěže, součástí je ale také podpora v otázkách mentálního zdraví a spousta dalšího. K dalším výhodám a službám patří personalizovaná výuka, nabídky pracovních stáží i exkluzivní nabídky od partnerů, mezi které například patří Airbnb, Intel, P&G a Samsung. Užitečné mohou být také informace ohledně antidopingu.

Členství však není omezeno pouze na olympioniky, do Athlete365 se může zaregistrovat každý sportovec, případně také členové doprovodu, individuálně se pak bude měnit míra nabízených služeb.

líbil se ti článek?